Kontakt oss

41 92 86 84

knut@eventegeland.no

Jeg vil gjerne motta informasjon fra Egeland Event
Les vår personvernerklæring
Search here:

Sport og helse

Som tidligere arrangør av Hvaler Triathlon, Hvalerløpet, Fredrikstad Triathlon, Uvdal Triathlon og Fredrikstad Vintertriathlon har vi meget god erfaring med å arrangere kommersielle idrettsarrangement. Vi har også god erfaring med å lage egne skreddersydde opplegg for bedrifter som ønsker å aktiviseres i hverdagen.

Ønsker ditt firma en litt mer sporty profil legger vi sammen en plan for hvordan alle skal komme i litt bedre form. Ønsker ditt firma en intern konkurransearena, lager vi spennende arrangementer for det. Eksempelvis arrangerer vi 10 kamp, «Olympiske leker», egendefinerte mesterskap, sykkelturer, «Mesternes mester», mm.

Vi arrangerer Hvalerløpet 22. juni 2019.
Hvalerløpet er et snilt terrengløp for mosjonister på alle nivåer. Menyen er utvidet og det kan nå velges mellom barneløp, 5km, 10km og stafett. Vi jobber også med mulighetene for å gjennomføre halvmaraton i 2019. Løpet går i fantastiske omgivelser i Norges vakreste natur med løping i skjærgård, på strender, på svaberg og i nydelig barskog.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til årets store løpsfestival på Kirkeøy, Skjærhalden, Hvaler.

La oss fortelle deg hvordan vi kan hjelpe deg.

Hver festlig anledning begynner med at vi tar et helt uforpliktende og uformelt møte for å snakke litt om hvordan du ønsker at begivenheten skal feires. Hvis du ikke er så begeistret for kontaktskjema kan du heller ringe eller sende en mail. Vi høres!

41 92 86 84

knut@egelandevent.no

Jeg vil gjerne motta informasjon fra Egeland Event
Les vår personvernerklæring